МАРТЕНИЦИ НА КОНСИГНАЦИЯ

Произвеждаме и разпространяваме мартенички. Предлагаме ги на консигнация. Всяка мартеничка е опакована и етикетирана с баркод и цена, всички са аранжирани на рекламно табло. Нашата фирма е един от водещите Български производители на мартеници. За годините опит в разработването на този бранд сме се научили, че качеството на достъпна цена е водещо за една стока, затова ние предлагаме на нашите клиенти и партньори най-добрите продукти за този пролетен празник на сетивата. Бихме се радвали да си партнираме и да приемете да продавате нашите мартенички. В момента нищо не плащате, а след сезона връщате непродадените и отчитате само продажбите, като предварително сте си прихванали търговска отстъпка. От няколко години успешно работим с търговци  те харесват начина ни на организация, а клиентите им харесват продукцията ни. Партньорските обекти и фирмите ,с които си сътрудничим през последните години надхвърлят 5000. В случай, че ни предпочетете и желаете да си сътрудничим, като продавате нашите продукти вие получавате:
-Всички наши стоки на консигнация, като не заплащате абсолютно нищо ! 
-Безплатна доставка на избраните продукти (стелажи) до вашия търговски обект ! 
-20% търговска отстъпка от стойността на всеки продаден продукт 
-Ясен и прозрачен договор за консигнация, без скрити клаузи и такси ! 
-Богата гама от актуални за сезона мартенички, аранжирани на рекламни стелажи !
 -Допълнителни отстъпки и условия при дългосрочно и коректно партньорство !

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да Ви предложим различните ни видове стелажи с мартенички на консигнация за сезон 2019г. Подредбата им е различна - с много нови модели! НАПРАВЕТЕ ВАШАТА ЗАЯВКА ОЩЕ СЕГА, за да сте сигурни, че ще продавате интересни мартенички в търговските си обекти!

СЕРИЯ ПРОДУКТИ 2019
Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy.
Доставката е безплатна за цялата страна !


СЕРИЯ ПРОДУКТИ 2018СЕРИЯ 2017


Нашата компания предлага многоброен избор от качествени мартенички с изключителен дизайн и разнообразие. Освен стандартните стелажи с изключително изобилие от мартеници, Ние от "Парит" ООД Ви предлагаме серия от луксозни модели мартенички, с които да очаровате всички ваши клиенти.

КОНТАКТИ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Свържете се с нас чрез формуляра или на нашите телефонни номера. Готови сме да отговорим на всяко ваше запитване относно нашата дейност.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Адрес:

гр. Чепеларе ул. Никола Чичовски №5

Email:

parit@abv.bg

Телефони:

0888 245 235 ; 0878 245 235